Beoordelingen

 

a-slotenservice

Totale score:

Aantal beoordeling:

Laatste beoordeling:

   4.8 / 5

39 beoordelingen

08/11/2019

 
  • Diana Opdam

    Gepubliceerd op:
    08/11/2019

    a-slotenservice

    Snel ter plekke. Vakkundig. Goede prijs. Super! Zeker aan te bevelen.

  • Linda Gozeling

    Gepubliceerd op:
    03/08/2019

    a-slotenservice

    Snelle service, doel gericht en klantvriendelijk. Binnen no-time was het slot open en vervangen voor een nieuw exemplaar.

  • Remco Steen

    Gepubliceerd op:
    09/11/2018

    a-slotenservice

    Voordeurslot werkt binnen no-time weer als een speer... Rob komt afspraken goed na en is oplossingsgericht. Daar kun je op bouwen!

  • Tim Beeren

    Gepubliceerd op:
    10/10/2018

    a-slotenservice

    Rob staat altijd voor je klaar, waar en hoe laat dan ook. Goudeerlijk en een echte vakman!

  • Mirjam Dobbenberg

    Gepubliceerd op:
    21/09/2018

    a-slotenservice

    Fantastische service, in een deur (waarvan ik dacht dat er een hele nieuwe deur in moest) heeft Rob vakkundig een volledig niet slot geplaatst, snel en vakkundig en voor een eerlijke prijs, dank je wel Rob en succes.

  • Joyce Kruitbosch

    Gepubliceerd op:
    20/09/2018

    a-slotenservice

    Uitstekende ervaring! Zeer vriendelijk en correct geholpen bij het vervangen van mijn sloten. Vanwege mijn situatie vroeg ik om advies waarbij ik het gevoel kreeg dat deze eerlijk en oprecht waren! Dat maak je niet meer overal mee! Bij deze onwijs bedankt Rob!

  • Charlotte Nuhoff

    Gepubliceerd op:
    06/08/2018

    a-slotenservice

    Een dag voor vakantie naar het buitenland ging opeens onze elektronische kluis niet meer open, met daarin de paspoorten! We vreesden al dat de kluis volledig kapot geslepen moest worden, maar door voorzichtig te werk te gaan heeft hij niet alleen de kluis kunnen redden, ook nog een tijdelijk slot met sleutel geplaatst en wij kunnen met onze paspoorten gerust op vakantie! Dank voor zoveel snelheid en goede zorg!!!

  • A Google User

    Gepubliceerd op:
    06/08/2018

    a-slotenservice

    Een dag voor vakantie naar het buitenland ging opeens onze elektronische kluis niet meer open, met daarin de paspoorten! We vreesden al dat de kluis volledig kapot geslepen moest worden, maar door voorzichtig te werk te gaan heeft hij niet alleen de kluis kunnen redden, ook nog een tijdelijk slot met sleutel geplaatst en wij kunnen met onze paspoorten gerust op vakantie! Dank voor zoveel snelheid en goede zorg!!!

  • Danny Huismann

    Gepubliceerd op:
    12/03/2018

    a-slotenservice

  • Danny Huismann

    Gepubliceerd op:
    12/03/2018

    a-slotenservice

  • Joost van Wees

    Gepubliceerd op:
    02/01/2018

    a-slotenservice

    Super service. Enorm klantgericht.

  • Henk Hageman

    Gepubliceerd op:
    02/01/2018

    a-slotenservice

  • Johan Voormolen

    Gepubliceerd op:
    19/12/2017

    a-slotenservice

    Super service en snel .Voor onze schoenen winkels die rond Haarlem gevestigd zijn. Is het top om een bedrijf te hebben waar je van op aan kan. firma Brossois

  • XStephanie Sandra

    Gepubliceerd op:
    13/12/2017

    a-slotenservice

    Super snel en adequaat geholpen. Duidelijke afspraken en geen verassingen op de rekening. Extra stukje service geleverd! Ontzettend blij met zijn hulp!!

  • Ruud van Vollevelde

    Gepubliceerd op:
    22/11/2017

    a-slotenservice

    Slotenmaker welke altijd klaar staat om uw te helpen.

  • Danielle Diependaal

    Gepubliceerd op:
    06/11/2017

    a-slotenservice

    Rob heeft ons al vaker uit vervelende situaties geholpen. Altijd snel aan aanwezig er super geholpen. een echte aanrader !!

  • Tim Kiewiet

    Gepubliceerd op:
    11/10/2017

    a-slotenservice

    Prima werk, snelle service, vriendelijk, goede nazorg indien nodig! Aanradertje.

  • Jasper Verhage

    Gepubliceerd op:
    05/10/2017

    a-slotenservice

    Rob heeft ons snel en adequaat geholpen met een nieuw driepuntsslot in de voordeur en tegen een redelijke prijs. Prima service en snel uitgevoerd. Echt een aanrader.

  • Eelke Gunster

    Gepubliceerd op:
    15/09/2017

    a-slotenservice

    Goede en snelle service voor een prima prijs!!

  • Cecilia de Krom

    Gepubliceerd op:
    08/08/2017

    a-slotenservice

    Super professioneel en deskundig, toegankelijk en ook (niet onbelangrijk) erg klantvriendelijk! Kortom, echt een aanrader.

  • Maarten De Ruijter

    Gepubliceerd op:
    08/08/2017

    a-slotenservice

    A-Slotenservice gebeld voor een defect slot op een dakkoffer. Rob kwam snel en wist het probleem nog sneller op te lossen. Top service! Bedankt Rob!

  • Michelle Rom

    Gepubliceerd op:
    12/06/2017

    a-slotenservice

    Super service� snel en zeker weten een aanrader!

  • Martijn Vermeulen

    Gepubliceerd op:
    20/10/2016

    a-slotenservice

    De vakman waar je op kan bouwen. Altijd bereikbaar en komt zijn afspraken keurig na. Een vaksnuiter!

  • Henk Uiterwaal

    Gepubliceerd op:
    30/09/2016

    a-slotenservice

    Na een (onterechte) politie inval heeft deze firma onze sloten vervangen. Omdat wij gecertificeerde sloten met 1 sleutelsysteem hadden was de vraag om deze weer als vanouds te herstellen. Dit was allemaal erg moeilijk. Nu zelf maar besteld bij Gunter & M.

  • Rebecca Ros

    Gepubliceerd op:
    18/09/2016

    a-slotenservice

    Rob heeft mij zeer netjes geholpen in IJmuiden nadat er bij mij een poging tot inbraak was geweest hij heeft mijn hele woning gelijk voorzien van skg *** sloten met kerntrek beveiliging nog bedankt voor ge goede zorgen Groet

  • M de Ruijter

    Gepubliceerd op:
    22/07/2016

    a-slotenservice

    Prima service! Snel en adequaat. Heeft gedaan wat noodzakelijk was, tegen een redelijke prijs. Rob is top!

  • Hans Rutte

    Gepubliceerd op:
    15/07/2016

    a-slotenservice

    Niet alleen het normale sluitwerk is Rob goed maar zeker ook voor oldtimers. Kofferbak slot was aan de binnenzijde stuk, maak hem dan maar eens open!! Voor Rob geen probleem en met respect voor de oldtimer. Chapeau Rob

  • Hans Nobbe

    Gepubliceerd op:
    25/05/2016

    a-slotenservice

    Rob Goes is een zeer deskundig en vakbekwaam slotenmaker die u nooit voor een dichte deur zal laten staan. Wij rekenen Rob tot een van onze zeer gewaardeerde relaties bij RE/MAX Multi Makelaars.

  • Natz Natz

    Gepubliceerd op:
    19/04/2016

    a-slotenservice

    Sleutels aan de binnenkant laten zitten ;-( Even Rob bellen en binnen 1 sec weer open zonder schade. Snel ter plaatse en super vriendelijk.

  • Hans de Vries

    Gepubliceerd op:
    14/04/2016

    a-slotenservice

    Mijn achterdeurslot weigerde alle dienst. Rob gebeld en hij kwam direct. Binnen een paar minuten was de deur open en functioneert alles weer super. Vakmanschap is meesterschap en dat geldt zeker voor Rob

  • Marc Albert

    Gepubliceerd op:
    28/03/2016

    a-slotenservice

    Deskundig, snel, flexibel.

  • Sylvana Theeboom

    Gepubliceerd op:
    24/03/2016

    a-slotenservice

    Op mijn werk @FotoFlits viel de voordeur niet meer goed in het slot. We hebben eerst drie andere (duistere) slotenmakers aan de deur gehad en betaald, maar nog werkte het niet goed. Uiteindelijk terecht gekomen bij A-slotenservice. Een hele snelle vriendelijke service. Het onderdeel voor de deur werd besteld en binnen no-time was de deur gerepareerd. Top service!

  • Pierre Koster

    Gepubliceerd op:
    23/03/2016

    a-slotenservice

    A-Slotenservice de slotenmaker in haarlem heeft mij zeer netjes geholpen. Na inbraak hebben ze bij mij thuis alle sloten vervangen en op mij bedrijf ook Alles werkt met 1 sleutel maar het mooie is dat mijn personeel niet thuis er in kunnen en mij kinderen niet op mij bedrijf bedankt Rob van slotenservice haarlem

  • Rob Goes

    Gepubliceerd op:
    02/02/2016

    a-slotenservice

  • André Stuivezand

    Gepubliceerd op:
    23/01/2016

    a-slotenservice

    Denk de beste slotenmaker die ik ken! Plus 10 goos!!!!

  • Melissa van Waarde

    Gepubliceerd op:
    18/01/2016

    a-slotenservice

    Net supersnel geholpen door Rob toen de sleutel afbrak. Dankjewel, heel fijn!!

  • Irene van Straalen

    Gepubliceerd op:
    03/01/2016

    a-slotenservice

    Rob heeft ons advies gegeven over ons voordeurslot. Goed advies, snel geregeld en vakkundig gemaakt. Rob doet wat hij zegt, een vakman!!!!!!

  • Nathalie Bloemers

    Gepubliceerd op:
    08/12/2015

    a-slotenservice

    Service en vakmanschap! Rob van A-slotenservice in de Waarderpolder heeft mij uit de brand geholpen nadat ik ben opgelicht door een sleutel nooddienst Ambulance uit Amsterdam (goed lezen als je googled!). Er hoefde niets opnieuw besteld te worden, binnen een half uur had Rob ons oude slot weer gemaakt. Top!

  • Stephan Kemink

    Gepubliceerd op:
    05/11/2015

    a-slotenservice

Beoordelingen A-slotenservice